Hae Katselmukseen!

 

Tällä lomakkeella pääset hakemaan katselmukseen. Hakuaika on avoinna 5.2.-11.3.2018. Valinnoista tiedotetaan huhtikuun alkupuolella kaikkia hakijoita ja ohjelmisto julkaistaan toukokuussa.
 

Täytäthän lomakkeen huolellisesti ja mahdollisimman tarkasti. Voit toimittaa tallenteen esityksestä joko sähköisesti linkkinä videoon, tai sitten DVD:llä postitse Mari Saarinen/SHT Lehtotie 6, 43100 Saarijärvi. Jos lähetät tallenteen postitse, huolehdi että siinä näkyy lähetyspäivän leima (viimeisen hakupäivän leima riittää). Tarkista että tallenne näkyy ja toimii. Tallenne voi olla esitystilanteesta, tai harjoitustilanteen kokonaisesta läpimenosta. Tallenteesta on saatava mahdollisimman kattava kuva esityksestä ja siinä käytetystä tekniikasta. Pelkät yksittäiset kohtaukset eivät riitä hakemukseen.
 

Kaikissa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä vastaavan tuottajan puoleen: mari.saarinen@shtl.fi / 050 – 468 2138
 

Onnea hakemiseen!
 

Tiedot teatterista ja yhteyshenkilöstä

 

Näytelmän tiedot

  • Pystytys - ja purkuaika tulee arvioida mahdollisimman realistisesti festivaalin ohjelmiston aikatauluttamisen takia. Harjoitusaikaa ei ole.
  • Seuraavia kohtia ei ole pakko täyttää, mutta jos suinkin työryhmässänne on erikseen nimetyt henkilöt vastaamassa tekniikasta, tulee heidän yhteystietonsa merkitä tähän.
 

Ääni - ja valotekniikka

 

Liitteet

  • Liitteinä tulee toimittaa painokelpoinen valokuva esityksestänne markkinointia varten ellei esityksellänne ole kuvapankkia. Kuvaajan nimi tulee mainita kuvan nimessä. Lisäksi voitte halutessanne liittää mukaan lavakartan, arvion tai muuta oleellista lisätietoa esityksestänne jonka arvelette auttavan valintapäätöksessä.
 

Lue ja ymmärrä

 

Muuta

 

Vahvista hakemus